[VIEWED 11607
TIMES]
|
SAVE! for ease of future access.
|
|
|
magorkhe1
Please log in to subscribe to magorkhe1's postings.
Posted on 06-10-16 8:30
AM
Reply
[Subscribe]
|
Login in to Rate this Post:
0
?
|
|
अनुपजी ले बेला बेलामा पकवान बारे पोस्ट गर्नु हुन्थ्यो : ब्यस्त हुनु भयो वा पोस्ट गर्ने बिषय बस्तुहरु बाँकी नरहेका हुन , आज भोली नयाँ धागो देखिएको छैन |? चटामरी बनाउन राहुलभाइले रेसिपी दिनु भएको थियो भने अनुपजिले चामल र रेगुलर पिठो मिसाउनु भएको युट्युब हेरे पछी बनाउन सजिलो भएको छ | नेपालमा हुँदा
ह्याकुलाको मासु पाउन बगरेलाई चाकडी गर्नु पर्छ भन्थे |यस्मा बोसो भएको कारणले हो कि के ले हो स्वादिलो पनि हुन्छ | अझै मन मस्तिस्क बाट एस्को स्वाद हटेको रहेनछ | एक दिन टुक्रा बनाइ राखेको ह्याकुला किनियो | मरमसाला हालेर एक रात राखी सेकुवा पनि बनाइयो | तर भनेको जस्तो स्वाद आएन |
Last edited: 25-Aug-16 10:03 AM
|
|
|
|
Sajha keto
Please log in to subscribe to Sajha keto's postings.
Posted on 06-10-16 9:22
AM [Snapshot: 62]
Reply
[Subscribe]
|
Login in to Rate this Post:
0
?
|
|
देख्ने बित्तिकै मुखमा पानी आयो । हेर्दा त यम्म्मी होला जस्तो छ त मगोर्खे
|
|
|
shiva_linga
Please log in to subscribe to shiva_linga's postings.
Posted on 06-11-16 5:14
AM [Snapshot: 317]
Reply
[Subscribe]
|
Login in to Rate this Post:
0
?
|
|
hyakula bhanya chai kun part ho?
|
|
|
shahi baba
Please log in to subscribe to shahi baba's postings.
Posted on 06-11-16 9:01
AM [Snapshot: 401]
Reply
[Subscribe]
|
Login in to Rate this Post:
0
?
|
|
Herdaa ta mitho hola jasto chha kasari swaad namileko?
|
|
|